You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Valuta EUR

Condities toestellen


Elk toestel wordt op 50 verschillende punten gecontroleerd. Hierdoor ben jij altijd verzekerd van een iPhone of Samsung smartphone die technisch 100% in orde is.


LW Electronics biedt jou vier verschillende condities, waaruit je kunt kiezen:


1 | Nieuwstaat
Als nieuw betekent bij LW Electronics letterlijk als nieuw. Een toestel met deze conditie heeft dan ook geen gebruikssporen. Hierdoor is dit toestel vrijwel niet van nieuw te onderscheiden.


3 | Lichte Gebruikssporen
Een toestel dat de conditie ‘lichte gebruikssporen’ heeft, heeft verschillende lichte oppervlakkige gebruikerssporen, maar nooit diepe krassen of deuken. Deze gebruikssporen zitten op de behuizing en/of op het scherm. 


3 | Zichtbare gebruikssporen
Een toestel met de conditie ‘Zichtbare gebruikssporen’ is aanzienlijk gebruikt. Aan de buitenkant kan het toestel dus kleine krasjes of deuken vertonen. Technisch gezien merk je het verschil met nieuw niet. Een toestel in deze categorie werkt dan ook altijd perfect en is technisch gezien 100% in orde.  


LW Electronics toestellen zijn altijd 100% technisch in orde en vertonen enkel lichte gebruikerssporen tenzij anders vermeldt. LW Electronics controleert alle toestellen uitvoerig op alle mogelijke functies, zowel qua software als hardware. Hierdoor kunnen wij jou een perfect werkend toestel garanderen. Deze zekerheid blijft gewaarborgd dankzij de standaard 1 jaar garantie dat je op elk LW Electronics toestel krijgt. Je kunt de verschillende toestellen ook in de winkel bekijken en uitproberen!